علت قطع شدن کانکشن مودم یا Lost Carreiers



باسلام قطع شدن مرتب اتصال اینترنت واقعا اعصاب آدم را خراب می کند و وقتی که شما در گزارشات اتصالات ISP را نگاه می کنید علت قطعی اتصال را Lost Carriers ثبت شده است که در این متن سعی می کنیم علت های اصلی این خطا را بری شما توضیح دهیم.
Lost carriers معمولا هنگامی رخ میدهد که کلاینت پایانی (کامپیوتر شما( بدون درخواست کاربر ارتباطش را با اتصال اینترنت قطع کرده باشد (درواقع کاربر روش استانداردی برای قطع ارتباط انتخاب نکرده باشد) ودر این حالت پیغامی نشان میدهد به این معنی که تلفن تماس خود را با سرور قطع کرده است. ودر این حالت session کلاینت به پایان میرسد و این عمل توسط Lost carriers به ثبت میرسد شایع ترین دلیل از دست رفتن Lost carriers وجود noise )اختلال) یا ضعف در خط تلفن است
صدا بر خلاف داده یا اطلاعات بر روی خط به noise بسیار حساس است هرچند که noise بر روی خط به گوش شما نمیرسد زیرا یک عمر نامفهوم است و به این نکته توجه داشته باشید که تعدادی از مودم ها قادر به تحمل مقدار محدودی noise هستندو با کوچکترین نویز اتصال را قطع میکنند.

چهار نوع متداول نویز عبارتند از :
1. دستگاه بدون نویز گیر :  اگر مثلا ما دو گوشی تلفن روی خط تلفن داشته باشیم ولی یکی از آنها نویز گیر داشته باشد تلفن دوم روی خط نویز می اندازد و ممکن است باعث قطع و وصل شدن اتصال نت گردد بنابراین هر دستگاهی اعم از گوشی تلفن، کالر آی دی، فکس، تلفن کننده دزدگیر، دستگاه POS و … اگر پشت نویز گیر نباشند ایجاد اختلال می کنند.

اولین حالت این است که مودم و تلفن در کنار همدیگر هستند که مطابق این شکل دستگاه را نصب می کنیم.

دومین حالت این است که تلفن در مکان دیگری است و مودم جای دیگری که در این حالت مودم را مستقیم به پریز وصل می کنیم و تلفن را از پشت phone اسپلیتر به دوشاخه وصل می کنیم. در حالتی که مثلا دو تلفن هم داریم تلفن دوم مثل این شکل باید به اسپلیتر مجهز باشد.

2. Crackle یا ترق و تروق: در این حالت صدای ترق و توروق بعضا روی تلفن شنیده می شود به این معنی که روکش سیم از بین رفته و اجازه میدهد که رشته مسی با سایر اتصالات یا سیم ها ارتباط پیدا بکند و نیز آسیب رسیدن به روکش سیم میتواند باعث رسیدن رطوبت به رشته مسی شود که چون آب خود نوعی رسانه است باز سبب تماس با سایر اتصالات شده و اختلال به وجود میاورد.
3. Hum  یا وزوز : به معنی صدای وز وز روی خط تلفن می باشد در این حالت با روبه وخامت گزاشتن اوضاع روکش کابل ولتاژ عبوری با زمین های اطراف تماس پیدا میکند که باعث تخلیه و تضعیف سیگنال میشود این مورد معمولا به راحتی هم قابل تشخیص نیست.
4.  : Click یا دریافت نویز از محیط : معمولا در مناطقی اتفاق میفتد که کابل دیتا در کنار نرده ها یا کابل های دارای جریان الکتریسیته اتفاق میافتد یا با عبور از کنار دستگاهایی مانند مایکروفر یا ماشین لباسشویی یا محل هایی که دارای جریان مخناطیسی هستند

از دیگر عوامل دخیل میتوان به دستگاههای فکس اشاره کرد که ولتاژ خود را از خطوط تلفنی میگیرند که به مودم هم وصل هستند.
سیستم های امنیتی خانه ها هم اگر در ارتباط با خطوت تلفن مربوط به مودم در ارتباط باشند هم این مشکل را به وجود میاورند.
همچنین اگر مودم شما در نزدیکی تلفن های همراه تلفن های بیسیمی یا چراغهای فلورسنت باشند باید بدانید که مودم شما در یک میدان مغناطیسی بسیار خوب قرار گرفته انتظار زیادی برای کارایی مفید نداشته باشید.
بعضی وقتها در مراکز تلفن هم این تداخل سیگنالهای دیتا با صدا پیش میاید که بطور قطع بر روی جریان بایتی ارسال شده تاثیر خواهد داشت.

چطور این مشکلات را حل کنیم؟

1.      یه فکری به حال تمام دستگاههای ذکر شده در بالا بکنید

2.      قابلیت انتظار مکالمه بر روی تلفن خودتون رو در صورت وجود غیر فعال بکنید

3.      چک کنید که اسپیلیتور یا جداکننده صدا از دیتا در سرخط یا دستگاه متصل به تلفن قرار داشته باشد

4.      سوکت تلفن و مودم رو بررسی بکنید که به صورت صحیح جاخورده باشد یا شل نباشد.

5.      اطمینان حاصل کنید که خطوت تلفن از کنار دستگاههای ساتع کننده امواج عبور نمیکند.

6.      اطمینان حاصل کنید که سیم های تلفن حلقه نشده باشد یا به دور هم پیچیده نشده باشد یا همراه کابل برق مانیتور و کابل گرافیک چسب نخورده باشد (اشتباه بزرگ در کابل نگه دارها)

نویسنده:satiaisp تاریخ: سه‌شنبه, 21 آوریل , 15
دسته بندی ها: آموزشی
دیدگاه ها

ارسال دیدگاه