پشتیبانی
اختلالات تلفن بر روی +ADSL2 به چه دلیل است؟
علل قطعیهای مکرر اینترنت +ADSL2 چیست؟
تاثیرات نویز روی سرویس +ADSL2 چگونه است؟
نحوه برقراری اتصال مودم +ADSL2به خط تلفن چگونه است؟
اسپلیتر (یا میکروفیلتر یا نویزگیر) چیست و چرا باید از آن استفاده کرد؟
اینترنت بیسیم Wireless
آیا در روزهای تعطیل هم شرکت پشتیبان تلفنی دارد ؟
مودم connect است اما هیچ گونه send/receive انجام نمیشود. چرا؟
تمام کابلهایی را که به مودم ADSL متصل شده است از مودم خارج و آداپتور برق را قطع کنید. ۵ دقیقه مودم را خاموش نگه دارید. آداپتور مودم را دوباره وصل کنید. در زمان نوسان برق، حتما مودم را خاموش کنید.
اختلالات تلفن بر روی +ADSL2 به چه دلیل است؟
از آن جا که در تکنولوژیADSL، صدا و دیتا به صورت اشتراکی بر روی یک کانال، یعنی زوج سیم مسی انتقال داده میشوند، اگر شرایط لازم برای استفادهی همزمان برقرار نباشد، میتوانند بر روی یکدیگر اثر منفی بگذارند.
دراغلب موارد چنین مشکلاتی، به دلیل رعایت نکردن استانداردهای لازم در اتصال اسپلیتر به خط، گوشی و یا مودم است و یا ممکن است اسپلیتر خراب شده باشد.
برای مشخص شدن مشکل، پیشنهاد میشود بر روی خطی که ADSLروی آن راهاندازی شده است، فقط مودم ADSL قرار گیرد، تمامی گوشیها و اسپلیترهای موجود روی این خط جدا شوند و اینترنت تست شود.
در صورت درست بودن سرویس، به کمک یک گوشی، اسپلیترها یکی یکی چک شوند. معمولا با این تست میتوان اسپلیتر خراب را پیدا کرد.
همچنین استفاده از گوشیها و یا دستگاههای متعدد بر روی خطی که ADSLاز آن گرفته شده، ممکن است اختلالات این چنینی به وجود بیاورد. پیشنهاد میشود از خط ADSLاستفادههای جانبی زیاد صورت نگیرد.
علل قطعیهای مکرر اینترنت +ADSL2 چیست؟
قطع شدن سرویس به صورت پی در پی از دو عامل اصلی ناشی میشود:وجود نویز برروی خط میتواند اختلالاتی را بر روی اینترنت ADSL به وجود بیاورد که این مساله میتواند در مخابرات و یا در محل مشترک باشد. نسبت سیگنال به نویز باید استاندارد و مناسب باشد.
گفتنیست نویزها واختلالات موقتی ممکن است قطعی پی در پی را به همراه داشته باشند.
وجود ویروس بر روی کامپیوتر و یا شبکه مشترک میتواند موجب به وجود آمدن این مشکل شود. ویروس میتواند عواملی مانند ارسال/دریافت بیدلیل دیتا و در نتیجه اشغال شدن پهنای باند، قطع و وصل شدن مکرر و مشکلات دیگر شود. یکی از راههای تشخیص ویروس در هنگام استفاده از اینترنت استفاده از دستور netstat-on است. این دستور باید در محیط command prompt اجرا شود.توجه:
برنامههایp2p از سرورهای شخصی افرادی که در آن شبکه عضو هستند، استفاده میکند و ممکن است در همان زمان فردی از همان شبکه در حال برداشت اطلاعات از رایانه شما باشد. به همین دلیل موجب می شود که کیفیت سرویس اینترنت کاهش یابد.
بنابراین سرعت سرویس هرگز با این گونه برنامهها (ایمیول- ای دانکی – کازا) سنجیده نمیشود.
تاثیرات نویز روی سرویس +ADSL2 چگونه است؟
وجود نویز یکی از عواملی است که برروی خط ADSL اختلال ایجاد می کنند وباعث
بروز مشکلات متعدد میشود.
در سرویس ADSL نویز به دو صورت وجود دارد:
نویز به صورت شنیداری بر روی بوق خط تلفن.
نویز برروی خط ADSL که موجب افت کیفیت سرویس میشود.
برای برطرف شدن نویز به صورت شنیداری برروی خط تلفن راهکاری ساده وجود دارد وآن استفاده از اسپلیتر (جدا کننده voice از data) است. نصب این ابزار بسیار ساده است و با استفاده از آن میتوان، نویز موجود بر روی خط را برطرف کرد .
دربارهی مورد دوم باید به این نکته اشاره کرد که سیستمها و دستگاههایی وجود دارند که برروی سرویس اینترنت اختلالاتی ایجاد میکنند و از کیفیت سرعت اینترنت میکاهند. برخی از عوامل ایجاد نویز عبارتاند از:
کلیه دستگاههای برقی (این دستگاهها ممکن است بر روی ADSLاخلال ایجاد کنند)
وجود تلفن بیسیم، کالر آی دی و فکس بر روی خط رانژه
سیمکشی نامناسب و کنار هم قرار گرفتن سیم تلفن با سیمهای برق
نزدیکی موبایل به مودم
مشترکان میتوانند با تماس با واحد پشتیبانی اطلاعات دقیقی دربارهی نویز خط خود به دست آورند.
نحوه برقراری اتصال مودم +ADSL2به خط تلفن چگونه است؟
در پشت اکثر مودمهای ADSL یک پورتline و یک پورتphone وجود دارد. به پورتline مودم باید خط تلفن رانژه وصل شود.
چنانچه بخواهید از این خط در سانترال هم استفاده کنید و یا روی این خط گوشی قرار دهید، کافیست خط تلفن رانژه را به پورت lineمودم ADSL وصل واز پورت phone مودم خطی دیگر برای اتصال به سانترال و یا گوشی استفاده کنید. در این حالت می توان به طو همزمان از ADSL و خط تلفن استفاده کرد.
چنانچه مودم فاقد پورت phone باشد باید حتما از اسپلیتر برای اتصال خط به سانترال و یا گوشی استفاده کرد.
اسپلیتر (یا میکروفیلتر یا نویزگیر) چیست و چرا باید از آن استفاده کرد؟
اسپلیتر ابزاریست برای جدا کردن voiceو data از یکدیگر. از نظر فیزیکی قطعهایست کوچک با یک ورودی برای خط تلفن و دو خروجی برای گوشی تلفن ومودم ADSL.
همانطور که میدانید یکی از مزایای سرویس ADSL استفاده همزمان از اینترنت و تلفن است. برای جلوگیری از اختلال در دو سرویس (اینترنت و تلفن) نباید دستگاههای جانبی (تلفن، فکس و …) به صورت مستقیم بر روی خط تلفن قرار گیرند. (این بدان معناست که برای استفاده از هر دستگاهی که قرار است به صورت مستقیم بر روی خط وصل باشد، یک اسپیلیتر نیاز است.)
اسپلیتر میتواند از اختلالات جانبی مانند نویز و قطع و وصلی تلفن و اینترنت جلوگیری کند.
شکل زیر نمایانگر جایگیری صحیح مودم و اسپلیتر است.توجه:
برای اتصال بعضی از مودمها افزون بر اتصال اسپلیتر به دیگر خطها، به مودم نیز باید اسپلیتر وصل شود.
اینترنت بیسیم Wireless
wifi مخفف كلمات Wireless Fidelity مي باشد و در حقيقت يك شبكه بي سيم است كه مانند امواج راديو و تلويزيون و سيستم هاي تلفن همراه از امواج راديويي استفاده مي كند. برقراري ارتباط با شبكه بي سيم شباهت زيادي به يك ارتباط راديويي دو طرفه (مانند بي سيم پليس) دارد.
آنچه رخ مي دهد به اين شكل است:
یک مبدل بي سيم اطلاعات را به سيگنالهاي راديويي ترجمه ميكند و آنها را ارسال مي كند. یک روتر (router) بي سيم سيگنالها را دريافت و رمز گشايي مي كند و تبديل به اطلاعات مي كند. حال اين اطلاعات با استفاده از يك اتصال سيمي اترنت به اينترنت فرستاده مي شود. اين فرآيند در جهت معكوس هم كار مي كند (آنچه بيشتر كاربران معمولي آنرا احساس ميكنند) يعني روتر اطلاعات را از اينترنت دريافت مي كند. تبديل به سيگنال هاي راديويي كرده و براي كامپيوتر هايي كه مجهز به سيستم بي سيم هستند ارسال مي كند.
امواج راديويي كه براي شبكه هاي بي سيم استفاده مي شوند با امواج راديويي به كار رفته در تلفن هاي همراه و واكي تاكي ها و مانند آنها تفاوت هايي دارد. آنها مي توانند امواج راديويي را ارسال و دريافت كنند و ۰ و ۱ ها (اطلاعات ديجيتال) را به امواج راديويي و بالعكس تبديل كنند. اما امواج راديوي wifi چند تفاوت قابل توجه با اين امواج راديويي دارند:
ــ انتقال اطلاعات با استفاده از امواج فركانس بالاي ۲.۴ گيگاهرتز يا ۵ گيگاهرتز صورت مي گيرد. كه فركانس آن از فركانس امواج راديويي واكي تاكي تلفن هاي همراه و تلويزيون به مراتب بالاتر است. البته فركانس بالاتر اجازه حمل اطلاعات بيشتري را مي دهد.
ــ آنها از استاندارد ۸۰۲.۱۱ استفاده مي كنند كه با چند چاشني مختلف عرضه مي شوند و عبارتند از:
a: اطلاعات را با فركانس ۵ گيگاهرتز انتقال مي دهند و مي تواند اطلاعات را حداكثر تا سرعت ۵۴ مگابايت در ثانيه ارسال كند. و اثر اعواجاج و تداخل امواج در آن بسيار كم است.
۱۱b: ارزان ترين و كندترين استاندارد است و قيمت پايين سبب عمومي شدن آن شده است. اما امروزه با كاهش قيمت استانداردهاي سرعت بالا كمتر استفاده مي شود. و از فركانس ۲.۴ گيگاهرتز استفاده مي كند كه مي تواند با سرعت حداكثر تا ۱۱ مگابايت در ثانيه به انتقال اطلاعات بپردازد.
۱۱g: اين استاندارد هم از فركانس ۲.۴ گيگاهرتز استفاده مي كند اما سرعت انتقال اطلاعات آن به مراتب از ۸۰۲.۱۱b بيشتر است و تا ۵۴ مگابايت بر ثانيه مي رسد.
b: جديدترين استاندارد است كه به طور گسترده اي در حال رشد است و از نظر تئوري تا ۵۴ مگابايت در ثانيه مي تواند اطلاعات را انتقال دهد اما در دنياي واقعي تا سرعت ۲۴ مگابايت در ثانيه اندازه گيري شده است اما گزارشهايي هم از سرعت هاي ۱۴۰ مگابايت در ثانيه وجود داشته است.
ــ امواج راديويي wifi مي توانند در سه باند فركانسي منتقل شوند به عبارت ديگر مي توانند به سرعت بين باندهاي مختلف «پرش فركانسي» انجام دهند. پرش فركانسي سبب كاهش تداخل مي شود و به شما اجازه مي دهد به طور همزمان با چند دستگاه ارتباط بي سيم برقرار كنيد. همه دستگاهها و كامپيوترهايي كه مجهز به آداپتور بي سيم wifi هستند مي توانند از يك روتر استفاده كنند و به اينترنت متصل شوند اين اتصال راحت و نامرئي است و نسبتاً ارتباط امني است. اگر چه در صورت خرابي روتر يا استفاده همزمان افراد زيادي از حداكثر پهناي باند ممكن است قطع ارتباط رخ دهد. استانداردهاي ديگر wifi هم وجود دارند مانند ۸۰۲.۱۵ كه براي WLAN ها (يا شبكه هاي محلي خصوصي بي سيم) استفاده مي شوند و Wimax يا ۸۰۲.۱۶ كه مزاياي سيستم هاي بي سيم و سيستم هاي ارتباطي سرعت بالا را همزمان داراست. Wimax امكان دسترسي به اينترنت سرعت بالا به صورت بي سيم در فواصل دور را مهيا مي سازد.
آیا در روزهای تعطیل هم شرکت پشتیبان تلفنی دارد ؟
بله در تمام 365 روز سال پشتیبانی ساتیا کار می کند.
باعرض سلام خسته نباشید خدمت یکا یک شما کارکنان شرکت ساتیا
من وقتی دانلود میکنم 1مگابابیت از فایل را دانلود میکند وبقیه فایل را دانلود نمیکند
سلام ، متشکر
لطفا با بخش پشتیبانی تماس بگیرید
08633805 داخلی 1